CORONA MARERITT!

 

En ferietur som bare skulle vare i 3 dager endte i et Corona mareritt. Milan og pappaen hans dro til Gran Canaria, en tur som skulle vare i 3 dager. Etter turen skulle Milan komme til meg, og jeg befinner meg nå i Bulgaria hvor jeg har hus, og med en nyfødt baby kan jeg ikke dra noensteds. Men nyheten om aggressiv Corona smitte kom allerede første dag av ferieturen til Milan. Da de reiser med ansatt billetter hadde de ikke en retur billett hjem, de er altså avhengig av ledig plass på flyet (som det i utgangspunktet var). Alle ble oppfordret til å dra hjem til Norge, og vi vet jo at på Gran Canaria florerer det jo av Norske folk, slik at absolutt alle flyene hjem ble stappfull allerede første dag. Da vil de heller ikke få noe tilbake på forsikring.

 

 

Norwegian hadde ikke tenkt til å sette opp ekstra fly for å få folk hjem fra Gran Canaria, slik at Milan og pappaen måtte starte å lete etter en alternativ reiserute hjem. Heldigvis fant de fly, slik at de så raskt som mulig kunne komme seg hjem i karantene, men dette en pris på 20 000kr. Når det handler om ditt eget barn er det ingen pris som kan stoppe deg, men vi måtte rett og slett tømme bsu kontoen. En meget uheldig situasjon. Ikke nok med at dette ble en dyr affære, men reiseruten hjem ble på over 2 dager, med stopp både i Madrid og Oslo, som øker smittefaren kraftig. Heldigvis er Milan trygt hjemme, om han er smittet eller ikke vet vi ikke.

 

Jeg ordnet spleis, fordi denne hendelsen ble dyr, en flybillett på 20 000 kr. Det satt langt inne å ordne donasjon, men hvorfor ikke, hver eneste krone hjelper, da vi også som mange andre går i en usikker økonomisk tid i møte. Om du ikke ønsker å bidra med penger setter jeg utrolig stor pris på om du deler denne.

 

 

TRYKK PÅ LINKEN HER , ELLER PÅ BILDET

Så håper jeg du og dine tar forhåndsregler og holder dere friske <3

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top