Ingredienser:

  • 1 søtpotet
  • 1 gulrot
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 gul løk
  • 2 store blader grønnkål
  • 1 vårløk
  • 1 ss tikka masala pastè
  • 4 dl kokosmelk
  • Olje
  • Fersk koriander
  • Salt og pepper
  • Naan-brød
  • Ris
  • Mango chutney

Slik gjør du:

  1. Skjær søtpotet, gulrot, vårløk, grønnkål, og løk i små passebiter.
  2. Finhakk hvitløk.
  3. Ha olje i en panne og stek grønnsakene i 5 minutter.
  4. Tilsett tikka masala pastè, rør inn, tilsett kokosmelk. Kok i 15 minutter.
  5. Tilsett litt vann om du ønsker mer saus, evt litt mer pastè også.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Når grønnsakene er myk er det ferdig, eller konsistensen som du ønsker.
  8. Fersk koriander på toppen.

Server med kokt ris, naan brød, og mango chutney.