
Ingredienser:
- 1 søtpotet
- 1 gulrot
- 2 fedd hvitløk
- 1 gul løk
- 2 store blader grønnkål
- 1 vårløk
- 1 ss tikka masala pastè
- 4 dl kokosmelk
- Olje
- Fersk koriander
- Salt og pepper
- Naan-brød
- Ris
- Mango chutney
Slik gjør du:
- Skjær søtpotet, gulrot, vårløk, grønnkål, og løk i små passebiter.
- Finhakk hvitløk.
- Ha olje i en panne og stek grønnsakene i 5 minutter.
- Tilsett tikka masala pastè, rør inn, tilsett kokosmelk. Kok i 15 minutter.
- Tilsett litt vann om du ønsker mer saus, evt litt mer pastè også.
- Smak til med salt og pepper.
- Når grønnsakene er myk er det ferdig, eller konsistensen som du ønsker.
- Fersk koriander på toppen.
Server med kokt ris, naan brød, og mango chutney.