RIS PILAF MED SITRON, TOMAT & SPINAT

 

Ingredienser:

  • 2 ss olje
  • 1 gul løk, finhakket
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ts ingefær, finhakket
  • 2 ts røkt paprika krydder
  • 3 sitron, fjern skallet og finhakk sitronene
  • 1 kanelstang
  • 200 g pilaff ris
  • 700 dl grønnsaksbuljong
  • 100 g spinat
  • 250 g cherry tomat
  • Salt og pepper
  • Fersk persille, finhakket

Slik gjør du:

  1. Varm olje i en stekepanne eller kasserolle. Stek løken med litt salt i 10 minutter, til den er myk og gyllen.
  2. Tilsett hvitløk, ingefær og paprikakrydder, og stek sammen i ett minutt.
  3. Rør inn sitron, kanelstang og pilaff risen. Sørg for at det er nok olje i pannen slik at all risen har olje på seg. Tilsett grønnsaksbuljongen. Kok opp.
  4. Ha i spinat og tomat.
  5. Kok i 20 minutter på svak varme.
  6. Ta pannen av platen og rør inn fersk persille. Tilsett litt vann dersom den er for tørr.
  7. Smak til med salt og pepper.
I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top