Ingredienser:
- 2 ss olje
- 1 gul løk, finhakket
- 3 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ts ingefær, finhakket
- 2 ts røkt paprika krydder
- 3 sitron, fjern skallet og finhakk sitronene
- 1 kanelstang
- 200 g pilaff ris
- 700 dl grønnsaksbuljong
- 100 g spinat
- 250 g cherry tomat
- Salt og pepper
- Fersk persille, finhakket
Slik gjør du:
- Varm olje i en stekepanne eller kasserolle. Stek løken med litt salt i 10 minutter, til den er myk og gyllen.
- Tilsett hvitløk, ingefær og paprikakrydder, og stek sammen i ett minutt.
- Rør inn sitron, kanelstang og pilaff risen. Sørg for at det er nok olje i pannen slik at all risen har olje på seg. Tilsett grønnsaksbuljongen. Kok opp.
- Ha i spinat og tomat.
- Kok i 20 minutter på svak varme.
- Ta pannen av platen og rør inn fersk persille. Tilsett litt vann dersom den er for tørr.
- Smak til med salt og pepper.