VEGANSKE KJØTTBOLLER

 

Ingredienser:

  • Ca 300 g sopp, finhakket
  • 3 ss olivenolje
  • 1 gul løk, finhakket
  • 2 hvitløksfedd, knust
  • 2 ts paprika krydder
  • 2 ts oregano
  • 400g svarte bønner
  • 50g havregryn
  • 2 ss brun miso (fås kjøpt på helsekost), ikke nødvendig men gir veldig god smak og er rik på næringsstoffer
  • 50g friske brødsmuler

Slik gjør du:

  1. Varm stekeovn til 180 grader over og undervarme eller 160 grader varmluft.
  2. Varm olje i en stekepanne og tilsett løken, stek i 10 minutter til den er gyllen. Tilsett hvitløk, paprika krydder og oregano, og la det steke i 1 min.
  3. Stek den finhakkede soppen i en panne med olje, til den er blank og myk.
  4. Ha bønner og havregryn i en foodprosessor eller bruk stavmikser, bland sammen til en tykk blanding. 
  5. Ha bønneblandingen i en bolle og tilsett miso, sopp, løkblanding, og brødsmuler.
  6. Rull ut boller, ca 12 stk. 
  7. Stek bollene i 5 minutter i en panne og deretter bak 12 minutter i ovnen.
I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top