VEGANSK BROWNIES

 

Ingredienser:

  • 2 ss malt linfrø
  • 200 g 70% eller mer mørk sjokolade, grovt hakket
  • 0,5 ts pulverkaffe
  • 80 gram vegansk smør (kan bruke vanlig smør om du ikke er vegansk)
  • 125 g valgfri mel
  • 70 g mandelmel (enkelt å male mandler selv til mel)
  • 50 g kakao pulver
  • 0,5 ts bakepulver
  • 250 g økologisk rørsukker
  • Frø fra 1 vanilje (eller 2 ts vaniljeekstrakt)

Slik gjør du:

  1. Varm ovnen til 150 grader varmluft, eller 170 grader under og over varme.
  2. Bruk en 20 cm form. Ha bakepapir i bunnen og smør formen.
  3. Ha linfrø sammen med 6 ss vann og sett til side i 5 minutter.
  4. Smelt 120g sjokolade med kaffe, smør og 60 ml vann på svak varme, avkjøl.
  5. Ha mel, mandelmel, kakao, bakepulver og litt salt i en bolle og rør godt til det ikke er klumper.
  6. Bland inn sukker og den smeltede sjokoladeblandingen og bruk en visp. Deigen skal bli glatt og jevn, slik at alt er oppløst.
  7. Rør inn linfrøblandingen, vanilje og resterende sjokolade. Deretter rører du inn melblandingen, litt og litt.
  8. Stek i 35-45 minutter, den skal være litt fuktig i midten men ikke rå. Avkjøl.

 

I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top