DIGG GRØNNKÅL PIZZA

 

Jeg elsker pizza og vi spiser det minst èn gang i uken. På pizza kan du ha hva som helst som topping, og spesielt etter jeg ble vegetarianer ble jeg mer kreativ og dermed sunnere og bedre pizza.

Grønnkål er supermat, noe vi bør spise oftere. Visste du at det er den nest sunneste planten vi har? Trykk her for å lese om helsefordelene ved å spise grønnkål.

 

Ingredienser:

  • Pizzabunn av eget valg. Jeg lager alltid en grovere bunn da det hender vi spiser pizza flere gang i uken
  • Pizzasaus. Anbefaler å lage hjemmelaget (tomat på boks, basilikum, hvitløk, litt honning, tomatpuré. Kjør med stavmikser. Tilsett bønner om du ønsker enda en sunn ingrediens). Ellers så er pastasaus også greit
  • En håndfull grønnkål
  • Pinjekjerner
  • 6 soltørket tomat
  • Olje
  • Pesto
  • Mozarella
  • Annen ost etter eget ønske

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200-225 grader varmluft.
  2. Fordel saus over pizzabunnen. Bruk en teskje og ha noen små klatter med pesto.
  3. Ha på mozzarella og annen ost.
  4. Skjær soltørket tomat og ha over pizzaen.
  5. Stek pizzaen i ovnen til osten er smeltet, ca 12-15 min.
  6. Rens og kutt grønnkålen. Stek i ca 3 minutter med litt olje i en panne.
  7. Rist pinjekjernene i en tørr stekepanne.
  8. Ha pinjekjernene og grønnkålen på pizzaen og server.
I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top