RAW SJOKOLADE & PEANØTT PROTEIN BAR

 

Proteinbarer er alltid lurt å ha tilgjengelig og spesielt i en travel hverdag og disse juletider. De er supergode og inneholder sunne næringsrike ingredienser, fulle av protein og fiber. Enkel å ha med seg overalt, og er supert både før og etter trening, eller som snacks.

Ingredienser:

  • 4 ss økologisk peanøttsmør
  • 4 ss honning
  • 1 ss flytende ekstra virgin kokosnøttolje
  • 1 ts vanilje eller frø fra en vaniljestang
  • 3 ss malt linfrø mel (du kan eventuelt prøve havregryn mel ved å kjøre havregryn i en blender)
  • 8 ss vanilje eller sjokolade proteinpulver
  • 70-100 g 85% mørk sjokolade
  • Grov himalaysalt og eventuelt finhakket nøtter som topping

Slik gjør du:

  1. Bland peanøttsmør, honning, kokosolje og vanilje sammen i en bolle tilen jevn røre.
  2. Tilsett finmalt linfrømel eventuelt havregryn mel og proteinpulver. Bruk en skje og deretter hendene. Røren skal bli som en deig.
  3. Trykk deigen i en form (ca. 20×10 cm), med bakepapir i bunnen.
  4. Smelt sjokoladen i et vannbad og hell over deigen i formen slik at sjokoladen dekker helt.
  5. Ha på ønsket topping, litt grov himalayasalt og eventuelt finhakket nøtter.
  6. Ha formen i kjøleskapet i 30-60 minutter.
  7. Deretter skjær i 10 like store biter.

Disse kan oppbevares i kjøleskapet i to uker. Kan også fryses.

I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top