PAI MED SØTPOTETBUNN

 

Verdens beste middagspai lager du med søtpotetbunn. En stor favoritt her i hjemmet, både for liten og stor. Det er enkelt og du slipper styret med å lage paibunn selv, som også ikke inneholder mange næringsstoffer.

 

Pai kan lages enkelt med få ingredienser. Jeg kjørte på med det diggeste jeg vet, for å få en næringsrik pai med masse smak. Så du kan helt fint velge andre ingredienser som passer din smak. Men denne er helt nydelig, så anbefaler den virkelig!

 

Klikk her for å lese helsefordelene ved å spise søtpotet.

 

Ingredienser:

Paibunn:

  • 1 stor søtpotet
  • 1 liten ss smør eller olje

Innhold:

  • 8 egg
  • 3 dl melk (kan bruke hvilken som helst melk)
  • 2 champignon
  • 1/2 rødløk
  • Rød paprika
  • 5 soltørket tomat
  • 1 handfull oliven
  • 1 håndfull spinat
  • Mozarella
  • Liten håndfull kokt brokkoli
  • Ristede pinjekjerner
  • Cherry tomat
  • Salt og pepper
Slik gjør du:
  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Rens søtpoteten og skjær i 2-3 cm tynne skiver.
  3. Ha olje eller noe smørklatter i paibunnen og legg på søtpotetskivene. Slik at de ikke brenner seg fast.
  4. Kutt alle andre grønnsaker i passe biter, jeg liker å ha små biter da de fordeler seg fint.
  5. Ha over pinjekjerner og mozarella i biter
  6. Miks egg og melk og ha over ingrediensene (eventuelt mer melk og egg om det ikke dekker nok).
  7. Topp med ønsket ost og tomat.
  8. Stek i ca 40 minutter, til søtpoteten er mør.
I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top