Du kan tilsette nesten hva som helst sammen med pasta. Hvis jeg ikke har middagsplaner og jeg ser at det er grønnsaksrester av litt av hvert, lager jeg ofte en pastarett. En super måte å kaste mindre mat og pasta er jo alltid godt.
Ingredienser:
- 250 g penne
- Håndfull oliven
- 2 ss kaldpresset olivenolje
- 1 håndfull grønne bønner
- ½ rødløk
- Tofu
- 2 fedd hvitløk
- 5 soltørkede tomater
- 4 ss pinjekjerner
- Mozzarella
- Salt, pepper, og paprika krydder
Slik gjør du:
- Kok opp vann til pastaen og tilsett pasta og litt salt når vannet koker.
- Skjær rødløk, hvitløk og soltørkede tomater.
- Skjær tofu i firkanter. Ha dem i en bolle, tilsett litt olivenolje med salt, pepper og paprika krydder. Stek den til den blir sprø på utsiden.
- Ha olivenolje i en panne, tilsett rødløk, hvitløk, soltørkede tomater, grønne bønner, oliven. Stek i 5 minutter.
- Når pastaen er ferdig tar du ut vannet, tilsetter alle grønnsakene og tofu.
- Ha i mozarella biter og smak til med salt og pepper.
- Rist pinjekjernene i en panne og tilsett i pastaretten. Pinjekjernene blir mørke veldig raskt, så hold øye med dem og rør dem hele tiden.
Hjemmeside: lisalife.me
Instagram: @lisa_andreassen