Ingredienser:
- 170-200 g sorte bønner
- 3 egg
- 1 dl kakaopulver
- 2 dl havremel (du kan enkelt lage havremel selv ved å kjøre havregryn i blender)
- 1 dl honning
- 4 dadler
- 1 ts vaniljesukker
- 0,5 ts himalayasalt
- 1 ts bakepulver
- 3 ss kokosolje
- 80-100 g mørk sjokolade
Ingredienser til sjokoladekrem:
- 2 ss kakopulver
- 2 ss kokosolje
- 1 ss honning
- 1 ts vaniljepulver
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 175 grader, over og undervarme.
- Ha bakepapir i bunnen i en brødform.
- Bland alle ingrediensene bortsett fra mørk sjokolade. Deigen skal bli jevn og fin.
- Grovhakk mørk sjokolade og vend inn i deigen, du kan ha noe på toppen også om du vil.
- Stekes i 25-30 minutter.
- Bønnebrownien må avkjøles før du har på sjokoladekrem.
- Grovhakk pistachio nøtter og ha over sjokoladekremen på brownien og strø på litt grovkornet himalayasalt.