SUKKERFRI BØNNEBROWNIES MED PISTACHIO & HIMALAYASALT

Ingredienser:

  • 170-200 g sorte bønner
  • 3 egg
  • 1 dl kakaopulver
  • 2 dl havremel (du kan enkelt lage havremel selv ved å kjøre havregryn i blender)
  • 1 dl honning
  • 4 dadler
  • 1 ts vaniljesukker
  • 0,5 ts himalayasalt
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ss kokosolje
  • 80-100 g mørk sjokolade

Ingredienser til sjokoladekrem:

  • 2 ss kakopulver
  • 2 ss kokosolje
  • 1 ss honning
  • 1 ts vaniljepulver

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 175 grader, over og undervarme.
  2. Ha bakepapir i bunnen i en brødform.
  3. Bland alle ingrediensene bortsett fra mørk sjokolade. Deigen skal bli jevn og fin.
  4. Grovhakk mørk sjokolade og vend inn i deigen, du kan ha noe på toppen også om du vil.
  5. Stekes i 25-30 minutter. 
  6. Bønnebrownien må avkjøles før du har på sjokoladekrem.
  7. Grovhakk pistachio nøtter og ha over sjokoladekremen på brownien og strø på litt grovkornet himalayasalt.
I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a February baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 132

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top