Bakte grønnsaker til pasta smaker helt fantastisk. Når du baker grønnsaker beholder du næringsstoffene bedre og ikke minst smakene. Når jeg lager pasta liker jeg å gjøre det enkelt med ikke alt for mange ingredienser.
Klikk her om du ønsker å lese mer om helsefordelene ved å spise søtpotet.
Ingredienser:
- Valgfri pasta, ca 250 gram
- Et halvt glass med kalamata oliven
- 1 stor søtpotet
- 6 medium champignon
- 1 rødløk
- Et glass med pastasaus, eventuelt hjemmelaget pastasaus (Jeg hadde en halvt glass pastasaus til overs i kjøleskapet og tilsatt en boks med hakket tomat i tillegg)
- Trøffelolje
- Salt, pepper, rosmarin
- Valgfri ost
Slik gjør du:
- Sett ovnen på 200 grader varmluft.
- Skjær opp alle grønnsakene og ha i en ildfast form.
- Ha over tomatsaus, trøffelolje, salt, pepper og rosmarin
- Bak i ovnen til søtpoteten er mør, ca 20 minutter.
- Kok pasta.
- Server med valgfri ost.
Takk for tips👍
Bare hyggelig 🙂 Ovnsbakte grønnsaker til pasta er veldig godt, da smakene kommer fram og grønnsakene blir veldig møre 🙂