PASTA MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER

 

Bakte grønnsaker til pasta smaker helt fantastisk. Når du baker grønnsaker beholder du næringsstoffene bedre og ikke minst smakene. Når jeg lager pasta liker jeg å gjøre det enkelt med ikke alt for mange ingredienser.

Klikk her om du ønsker å lese mer om helsefordelene ved å spise søtpotet.

 

Ingredienser:

  • Valgfri pasta, ca 250 gram
  • Et halvt glass med kalamata oliven
  • 1 stor søtpotet
  • 6 medium champignon
  • 1 rødløk
  • Et glass med pastasaus, eventuelt hjemmelaget pastasaus (Jeg hadde en halvt glass pastasaus til overs i kjøleskapet og tilsatt en boks med hakket tomat i tillegg)
  • Trøffelolje
  • Salt, pepper, rosmarin
  • Valgfri ost

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skjær opp alle grønnsakene og ha i en ildfast form.
  3. Ha over tomatsaus, trøffelolje, salt, pepper og rosmarin
  4. Bak i ovnen til søtpoteten er mør, ca 20 minutter.
  5. Kok pasta.
  6. Server med valgfri ost.

 

I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

2 thoughts on “PASTA MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top