COUSCOUS SALAT MED TOMAT, KIKERTER & SQUASH

 

 

Ingredienser:

  • 150 g couscous
  • Pinjekjerner
  • 5 ss ekstra jomfru olivenolje
  • 2-4 ss sitronsaft, etter smak
  • 1 stor sjalottløk finhakket
  • 2 fedd hvitløk, presset eller hakket
  • 1/2 ts havsalt
  • 1/2 ts havsalt
  • 1 boks kikerter, skylles godt
  • Cherry tomat, delt i to
  • Fetaost eller mozzarella
  • Kalamata oliven
  • 2 squash, grønn eller gul eller begge. I fine tynne skiver. Fint å bruke et rivjern
  • Håndfull fersk basilikum eller persille

Slik gjør du:

  1. Kok couscousen etter oppskrift.
  2. Rist pinjekjerner: I en stor stekepanne på middels lav varme, til de er gyllen.
  3. Visp sammen olivenolje, sitronsaft, sjalottløk, hvitløk, salt og svart pepper i en stor salatskål.
  4. Legg couscousen i bollen og topp couscousen med ristede pinjekjerner, kikerter, tomater, feta, oliven, zucchini og squash og basilikum. Rør alt godt sammen.
    Smak til med salt og pepper, eventuelt mer sitronsaft.
I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a February baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 132

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top