Ingredienser:
- 1 ss kokos olje
- 1 gul løk, finhakket
- 2 fedd hvitløk, presset
- 1-2 ts fersk revet ingefær
- 3 ss thai rød karripasta
- 1 ss peanøttsmør
- 500g søtpotet, i terninger
- 400 ml kokosmelk
- 200ml vann
- 200g fersk spinat
- Saft fra 1 lime
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Ha kokosolje i en kasserolle og stek løken til den er gyllen.
- Tilsett hvitløk, ingefær, og la det putre i 1 minutt.
- Rør inn thai rød karripasta og peanøttsmør.
- Tilsett søtpotet, kokosmelk og vann. Skru ned varmen og kok i 25-30 minutter, eller mindre. Til søtpoteten er myk. Kommer an på størrelsen på bitene.
- Rør inn spinat, limesaft, og smak til med salt og pepper
Server med ris og eventuelt ristede peanøtter.