RISTEDE GRESSKARKJERNER – SMAKER SOM POPKORN

Ristet gresskarkjerner i ovn smaker rett og slett som popkorn! De inneholder masse vitaminer og mineraler, så neste gang du renser et gresskar så ta vare på frøene. Ristede gresskarkjerner kan brukes som snacks, som topping, eller ingrediens i en rett. Perfekt som topping i supper eller i en salat.

Slik gjør du:

  1. Rens et gresskar, ta ut frøene, skyll de godt og tørk de med et kjøkkenhåndle.
  2. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
  3. Ha bakepapir på et stekebrett og legg frøene på stekebrettet.
  4. Ha over olje og krydder. Du kan bruke salt og pepper, sammen med urter (jeg bruker ofte timian, paprika eller rosmarin, men du kan bruke hva som helst. Eller en god blanding av alt).
  5. Bland godt sammen.
  6. Stek gresskarkjernene i 10-15 minutter. De popper som popkorn.

 

I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top