VEGETARIANSK BIRYANI

 

Ingredienser:

  • 2 ss olivenolje
  • 1 stor gul løk i tynne skiver
  • 1 kopp gulrot, hakket eller i tynne skiver
  • 1 kopp hakket squash
  • 3 hvitløksfedd, grovhakket
  • 1 ss ingefær, finhakket
  • 1 ss spisskummen
  • 1 ss korianderkrydder
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts kanel
  • 1/2 ts kardemomme
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 laurbærblad
  • 1 liter grønnsaksbuljong
  • 5 dl basmati ris, husk å skylle den
  • 1 ts salt
  • 1 boks kikerter, husk å skylle den
  • 1 dl rosiner
  • Fersk koriander
  • Cashew nøtter

Slik gjør du:

  1. Varm olje til middels varme i en kasserolle.
  2. Tilsett løk og stek til den er gyllen.
  3. Tilsett gulrot, squash, hvitløk og ingefær og la det stekes i 4-5 minutter.
  4. Tilsett krydder og laurbærblad, rør i 1 minutt.
  5. Tilsett basmati ris, grønnsaksbuljong, kikerter og rosiner.
  6. La det småkoke med lokk på lav varme i 20-30 minutter til risen er ferdig.
  7. Topp med fersk koriander og cashew nøtter.
I am a Norwegian girl, vegetarian, nurse, and a mom. Pregnant with a January baby <3 I'm creative and have a passion for food, lifestyle, sport, and traveling. I hope you find some inspiration, enjoy!
Posts created 151

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top